Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och...
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och...
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och...
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och...
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70
Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70

Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70

970621305
I lager
2 190,00 kr
Inkl. moms

Grensåg P5 Aspire™, komplett inkl. 18-B45 och 18-C70

 
Kompakt handhållen batterisåg, perfekt för att beskära träd, kapa tunnare grenar och för mindre snickeriarbeten. Denna beskärningssåg är utvecklad av våra beprövade motorsågsexperter och är robust nog att enkelt kapa 75 mm tjocka grenar. Utbyte av svärd och kedja sker enkelt utan verktyg. Sågen har ett mjukt handtag som ger att fast grepp och minimerar risken för olyckor samt automatisk avstängning om den lämnas utan uppsikt. Förvaras enkelt med den medföljande kroken och är en del av 18V POWER FOR ALL-batterisystemet. Husqvarna Aspire batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans. Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.
Funktioner
Aspire Pruner P5
Kompakt utformning
Den kompakta storleken och låga vikten hos varje Husqvarna Aspire™-produkt förbättrar manövrerbarheten och stoltserar med en imponerande mängd innovativa Husqvarna-teknologier – allt för att öka maskinens kapacitet och effektivitet samtidigt som du konsekvent levererar fantastiska resultat i din trädgård.
Kompakt förvaring
Enkel förvaring med specialtillverkad upphängningskrok och kompakt design. Husqvarna Aspire™-produkter kan enkelt göras ännu mindre tack vare justerbara, hopfällbara eller löstagbara delar, vilket underlättar både förvaring och transport i trånga utrymmen som små skjul eller bilar. Med hjälp av den specialtillverkade upphängningskroken som ingår i varje förpackning kan du välja att förvara dem direkt på väggen eller hänga på vår väggmonterade förvaringsskena som är en del av Husqvarna Aspire™ förvaringssystem. Tillbehören säljs separat.
POWER FOR ALL alliance logo
POWER FOR ALL ALLIANCE batterisystem
Batterisystemet 18V POWER FOR ALL ALLIANCE är perfekt för hem- och trädgårdsarbeten. Ett batteri kan användas till flera verktyg och trädgårdsvarumärken, vilket ger stor flexibilitet och mindre förvaring. Husqvarnas 18V-batterier är tillgängliga i två storlekar och har optimerats för Aspire™-verktyg för förbättrad kraft, effektiv körtid och för att passa en mängd olika gör-det-själv-projekt i din trädgård. Dessutom underlättas användningen genom den kompakta batteristorleken och den låga vikten, så att varje jobb blir mer bekvämt och effektivt. Automower® Aspire™ R4 är inte en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och drivs med ett inbyggt batteri.
Intuitive Design Aspire Pruner
Intuitiv användning
Den eleganta svarta designen i Husqvarna Aspire™- serien kompletteras med orangea detaljer som intuitivt guidar dig till alla interaktionspunkter. Förbättrad ergonomi, justerbara handtag och robusta material hjälper dig att utföra alla trädgårdsprojekt med lätthet.
Soft Grip Aspire products
Mjuka handtag
Handtag med mjuka grepp ger maximal komfort vid användning.
User interface Aspire Grass Trimmer, Hedge Trimmer, Pruner
Aspire™ användarvänligt digitalt gränssnitt
Njut av total kontroll med Husqvarna Aspire™ digitala
användargränssnitt. En digital knappsats som enkelt låter dig starta och stänga av maskinen med en knapptryckning. Batteristatus syns direkt på displayen och ger dig möjlighet att planera dina uppgifter effektivt och enbart ladda vid behov.
Symbol Benefit Low noise black
Låg ljudnivå
Låga ljudnivåer ger behagligt arbete och möjliggör längre arbetstider utan att störa dina grannar.
Husqvarna Connect
Husqvarna Connect
Med den smarta Husqvarna Connect-appen får du lätt tillgång till användbara tips, manualer och reservdelsrekommendationer. För de produkter som kan anslutas via Bluetooth ger appen också ytterligare information, såsom körtid och laddningsstatus samt underhålls- och servicebehov. Appen kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play.
Forest
Låga koldioxidutsläpp
När du väljer den här produkten kan du känna dig säker på att den avger lägre koldioxidutsläpp under aktiv användning jämfört med en traditionell bensinprodukt. Den här batteridrivna produkten avger ingen koldioxid under användning samtidigt som den levererar den kraft och kvalitet som du förväntar dig av en Husqvarna-produkt. Men det är viktigt att komma ihåg att koldioxidutsläpp uppstår under andra stadier av produktens livscykel, t.ex. tillverkning, laddning och kassering av uttjänta produkter.

Längd
6"
Antal Drivlänkar
32DL
Mått Drivlänk
1/4"
Spårbredd
1,1mm
Energikälla
Batteri
Batterikapacitet
2.5 Ah
Batterispänning
18 V
Batterieffekt
36 Wh
Batteri och Laddare Ingår
Ja
2 objekt
Inga recensioner

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.