OM ROYS

Roys i Rimbo AB
Org. nr: 556813-1006

Centralvägen 2

762 31 Rimbo

Tele: 0175-72200

Epost: info@roysmaskin.se

Företaget har sitt säte i Rimbo och ovan står kontaktuppgifter och alla registrerade bolagsuppgifter.

BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturering- och leveransadress.

Är något fel i din orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@roysmaskin.se

 

LEVERANS

Våra normala leveranstider är 1-4 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger samt helgdagar, skickas första vardagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå ska du kontakta oss på e-postadress: info@roysmaskin.se

 

PRISER

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

 

RETUR OCH ÅNGERRÄTT

Vid köp av varor på vår webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss på: info@roysmaskin.se
I ditt meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer, samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör inom 14 dagar returnera produkterna till oss. Du står för returfrakten, leverans och skick på produkterna vid retur, varorna bör därför skickas väl paketerade. Det är viktigt att alla etiketter sitter kvar på plaggen med originalfästen, samt att produkterna är oanvända.

För mer om den lagstiftade ångerrätten, läs mer här.

REKLAMATION OCH KLAGOMÅL

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Du måsta alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Eventuella fel ska alltid reklameras till info@roysmaskin.se där du anger ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med konsumentskyddslagstiftningen.

Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, läs mer på arn.se.

 

ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

Vi tar inte ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa kan exempelvis vara förminskad eller utebliven leverans från leverantör, arbetskonflikt, myndighetsbeslut m.m.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

 

PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljningen av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

Fyrverkeri

Boka och beställ dina Svea Fireworks fyrverkerier här och hämta dem färdigförpackade hos oss i butiken. Det är helt kostnadsfritt!

Vår butik i Rimbo saluför fyrverkerier för avhämtning under mellandagarna med start den 27:e december fram till 31:e december. Den 19:e december öppnar möjligheten att förköpa dina fyrverkerier.

Ordrar som läggs och inte har hämtats ut senast kl 12 nästkommande försäljningsdag kommer att anulleras.

På nyårsafton kommer det bara vara möjligt att se lagerstatus.

Vid utlämning kommer legitimation att kontrolleras, 18 årsgräns gäller på alla fyrverkerier. Vänligen ta med en kopia av din order antingen bekräftelse e-posten eller en utskriven kopia.

Reservation för att varor kan ta slut under orderbehandling.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.