Välkommen till Roys, företaget som har varit ledande inom försäljning av gräsklippare, motorsågar och trädgårdsmaskiner i 50 år.

Roys grundades 1973 av vår egen Roy, en man med en passion för trädgårdsskötsel och mekanik. Idag drivs företaget av Nick, som har en passion för att sköta sin egen trädgård och växter. Med sin kunskap och expertis har Roys kunnat tillgodose våra kunders behov och leverera högkvalitativa produkter av högsta standard.

Vi fortsätter att erbjuda ett brett utbud av produkter från marknadsledande varumärken, inklusive Husqvarna, Stihl, AL-KO, Briggs & Stratton och fler. Våra produkter är speciellt utformade för att möta kraven från professionella trädgårdsmästare och hemmafixare.

Vårt engagerade team är dedikerat till att erbjuda kvalitativ kundservice och expertis inom branschen. Vi har en passion för trädgårds- och landskapsdesign och vi vill att våra kunder ska uppleva samma entusiasm och glädje när de investerar i våra produkter.

Vi är stolta över vår historia och det förtroende våra kunder har visat oss under åren. Genom att ständigt sträva efter perfektion och innovation, fortsätter Roys att vara ledande inom trädgårdsteknik och utrustning, och vi ser fram emot att arbeta med våra kunder i 50 år till. Tack för att ni valde Roys!

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.