RE 120 Plus
RE 120 Plus
RE 120 Plus
RE 120 Plus
RE 120 Plus
RE 120 Plus

RE 120 Plus

49500114550
I lager
4 390,00 kr
Inkl. moms

RE 120 Plus

 

Högtryckstvätten STIHL RE 120 PLUS är optimal för dig som behöver hjälp med att rengöra smutsiga trappor, altaner eller trädgårdsmöbler. En slitstark induktionsmotor med robust aluminiumpump genererar ett max.tryck på 160 bar. Den långa sprutlansen gör att du kan arbeta bekämt i en upprätt arbetsställning. Den 9 m långa högtrycksslangen ansluts snabbt till pistolen och STIHL RE 120 PLUS med en smart bajonettkoppling. Antisvirvelkopplingen på högtryckspistolen med skönt mjukt grepp förhindrar att slangen vrider sig när du använder den

Beroende på rengöringsuppgift, kan du välja ett av de två medföljande munstyckena på högtryckstvätt RE 120 PLUS från STIHL. Rotormunstycket skapar en stark punktstråle. För känsligare ytor, kan du istället använda det justerbara flatstrålemunstycket. Det går snabbt och enkelt att byta munstycke på den roterande lansen. Ett sprutset för rengöringsmedel följer med som standard och kan användas för att tillsätta rengöringsmedel i vattenstrålen och ge ännu bätte effekt på hårt sittande smuts.

I munstyckshållaren förvaras högtryckspistolen direkt på STIHL RE 120 PLUS t.ex. om du tar en paus i arbetet eller när du är klar. Integrerad munstycks och kaberlförvaring betyder att munstycke och elkabel kan stuvas undan i ett förvaringsfack på sidan. Teleskophandtag i aluminium, ett extra transporthandtag och stora hjul gör det bekvämt att flytta och transportera the STIHL RE 120 PLUS högtryckstvätt. En integrerad slangvinda möjliggör enkel hantering och platsbesparande förvaring av högtrycksslangen.

Effekt
2,1 kW
Max Arbetstryck
125 bar
Max Tryck
160 bar
Vattenflöde
480 l/h
Energikälla
230V
1 Produkt
Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.